ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μια εβδομάδα μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη και όλα μοιάζουν ακόμη τόσο μπερδεμένα

Μια εβδομάδα μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη και όλα μοιάζουν ακόμη τόσο μπερδεμένα Facebook Twitter
0

Έχει περάσει μια εβδομάδα μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη και όλα δείχνουν πως οι αρχές θα πρέπει να οδηγηθούν σε νέα προσέγγιση της έρευνας γιατί δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που να οδηγεί παρακάτω την υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα ευρήματα είναι πενιχρά και το μόνο που έχει επιτευχθεί ως τώρα είναι μόνο να αποκλειστούν ύποπτοι.

Τίποτα ωστόσο δεν οδηγεί στο δολοφόνο και κανένα στοιχείο δεν αποτελεί σοβαρή ένδειξη.

Ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, του πατέρα της Δώρας είπε σήμερα πως θωρεί ότι η έρευνα είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο ενώ αναφέρθηκε και σε όλη την έκταση που πήραν οι δηλώσεις του πελάτη του και το πώς η κοινή γνώμη τον συνέδεσε με το έγκλημα.

Ανέφερε ότι όλα όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις του πατέρα με τα παιδιά και την πρώην σύζυγό του δεν σχετίζονται με την υπόθεση.

Τόνισε πως υπήρχαν κάποιες υπόνοιες για τον πατέρα- όχι από την αστυνομία- και αυτό γιατί ο ίδιος έκανε κάποιο λάθος στις δηλώσεις του.

Ο δικηγόρος ανέφερε επίσης πως ο πατέρας της Δώρας είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος και τον  έχουν απομονώσει από την οικογένεια.

 

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη εξετάσει όλους του μάρτυρες που βρέθηκαν κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Προσπαθούν να δουν εάν υπήρξε κάποιος που να την πλησίασε καθώς η  κοπέλα στα πλάνα λίγο πριν τη δολοφονία από κάμερες ασφαλείας φαίνεται να βαδίζει μόνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος μέχρι στιγμής περισσότερα από δέκα άτομα έχουν συνομιλήσει με τους αστυνομικούς οι οποίοι τους απευθύνουν δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις: Αν είδαν ή άκουσαν κάτι περίεργο ή παράξενο τις προηγούμενες ημέρες στο Β΄Νεκροταφείο και φυσικά αν τις μοιραίες ώρες εντόπισαν κάποιον άνθρωπο άντρα ή γυναίκα να είναι αναστατωμένος και να φεύγει βιαστικά από το κοιμητήριο της Ριζούπολης

«Για να βρούμε ποιος έσφαξε τη Δώρα Ζέμπερη πρέπει πρώτα να εντοπίσουμε το κίνητρο ή να έχουμε μια μαρτυρία που να λέει για κάτι ή κάποιον ύποπτο» αναφέρει αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει: «Έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο η Δώρα Ζέμπερη να είχε δώσει ραντεβού με τον δολοφόνο της και ερευνάται η εκδοχή της τυχαίας συνάντησης με κάποιο πρόσωπο που γνώριζε ή του μανιακού που της επιτέθηκε για να τη ληστέψει και την κατακρεούργησε».

Στο Ανθρωποκτονιών εξετάζουν τις μαρτυρίες όλων των ανθρώπων που βρίσκονταν στο νεκροταφείο, αλλά και των φίλων της Δώρας.

Βασικό θέμα για την ώρα είναι ότι η Αστυνομία δεν έχει το κίνητρο του δράστη που κατάφερε 14 μαχαιριές στο σώμα της εφοριακού.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τους εργαζόμενους και αναλύοντας τις δικές τους μαρτυρίες προσπαθούν να εντοπίσουν τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο νεκροταφείο.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM