Απεργία την Πρωτομαγιά

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Υπόπτους από το παρελθόν του «δείχνει» ο πατέρας - Μαρτυρία για την προσωπική ζωή της εφοριακού

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Υπόπτους από το παρελθόν του «δείχνει» ο πατέρας - Μαρτυρία για την προσωπική ζωή της εφοριακού Facebook Twitter
Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, Κώστας Ζέμπερης και ο δικηγόρος (δ) του στη ΓΑΔΑ
0

Οι έρευνες για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη συνεχίζονται και νέοι κύκλοι καταθέσεων έχουν ξεκινήσει από χθες.

Το άλλοθι του πατέρα Κώστα Ζέμπερη έδωσε χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος του. Με βάση τα στοιχεία στο GPS του ταξί και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, την ώρα της δολοφονίας ο Κώστας Ζέμπερης κινούνταν με το όχημα στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ μπροστά από το Β' νεκροταφείο, λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, δηλαδή αρκετές ώρες αργότερα, επιβίβασε πελάτη.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες για την πρώτη πολύωρη κατάθεση του πατέρα αναφέρουν πως ο ίδιος έχει υποδείξει πρόσωπα με τα οποία είχε διαφορές αλλά και περιστατικά του παρελθόντος από την εποχή που είχε εμπλοκή με το  Χρηματιστήριο.

Δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο αναφέρει πως ο πατέρας  στην προσπάθειά του να «φωτογραφίσει» κάποιον πιθανό δράστη σύμφωνα με πληροφορίες «έδειξε» συγκεκριμένα άτομα στις Αρχές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έδωσε πληροφορίες σχετικά με το γεγονός πως πέρασε με το ταξί του από το νεκροταφείο λίγη ώρα μετά τη δολοφονία, κάτι το οποίο εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες. Βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση. Ο πατέρας δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά του. Την κόρη του είχε να τη δει πάρα πολλούς μήνες. Περιμένουμε να εξελιχθεί η έρευνα από την Αστυνομία. Είμαι αισιόδοξος πως θα βγει άκρη. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε συμπεράσματα πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ερευνών από την Αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά στον «Ε.Τ.» ο Αποστόλης Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη.

Την ίδια ώρα, το protothema κάνει λόγο για συγκεκριμένη πληροφορία από το εργασιακό περιβάλλον της Δώρας Ζέμπερη που αφορούσε στην προσωπική της ζωή και φέρεται να έχει μπει στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών. Η πληροφορία ερευνάται παράλληλα και ίσως αποτελέσει την άκρη του νήματος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πάντως, τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ληστεία μετά φόνου, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με κάποιο διαφορετικό κίνητρο που ενδεχομένως να έστρεφε τις έρευνες των Αρχών σε άλλη κατεύθυνση.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ