ΒΙΝΤΕΟ - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πατέρα Κλεομένη και μέλη του Ιερού Λόχου στο Μοναστηράκι

ΒΙΝΤΕΟ - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πατέρα Κλεομένη και μέλη του Ιερού Λόχου στο Μοναστηράκι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
6

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκαν την Κυριακή στο Μοναστηράκι ο πατέρας Κλεομένης και μέλη του Ιερού Λόχου, που πραγματοποίησαν πορεία κατά του νέου νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Σε βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνονται ο π. Κλεομένης μαζί με τα μέλη του «Ιερού Λόχου» να βαδίζουν προς την έξοδο του ΗΣΑΠ στην πλατεία στο Μοναστηράκι, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία» και «Όχι στο ηλεκτρονικό εισιτήριο» ενώ ταυτόχρονα κρατούν σημαίες που έγραφαν «Ορθοδοξία ή Θάνατος».

Ενώ περπατούν δέχονται ξαφνικά επίθεση από κουκουλοφόρους, πιθανώς από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, καθώς χτες είχε οργανωθεί και συγκέντρωση από αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις, αλλά και άτομα του ευρύτερου αναρχικού χώρου.

Η επίθεση συνέβη στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι ενώ π. Κλεομένη και Ιερός Λόχος πήγαιναν στη συγκέντρωση παραθρησκευτικών αλλά και ακροδεξιών οργανώσεων κατά του νέου νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου. 

Την ίδια στιγμή αντιδράσεις έχει προκαλέσει και ένα στιγμιότυπο από το βίντεο λίγο πριν την επίθεση, όπου ο π. Κλεομένης περνώντας ανάμεσα από τα ακυρωτικά μηχανήματα φαίνεται σαν να έδιωξε επίτηδες και γελώντας μια γάτα που συνηθίζει να ξαπλώνει πάνω σε αυτά και είναι πολύ γνωστή στους επιβάτες, που χρησιμοποιούν τον σταθμό.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή της επίθεσης:

 

Βίντεο από την πορεία του π. Κλεομένη μαζί με μέλη του Ιερού Λόχου:

 
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σε ποιό ιερό λόχο αναφέρονται όμως;Στον ιερό λόχο του Υψηλάντη που αφορίστηκε από το πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως ή στον ιερό λόχο των Θηβαίων, την θρυλική στρατιά ομοφυλόφιλων;Μάλλον παρακάνουμε σκέψεις για ανθρώπους που δεν σκέφτονται...
(παλαιότερη μπούρδα)https://www.youtube.com/watch?v=fecrbJcs0wI(νεότερη μπούρδα)https://www.youtube.com/watch?v=w6-jNRZImTQ+(22/10/2017 εθνικισταί και λοιπά φιντάνια)https://www.youtube.com/watch?v=tkd6ZG3QeO4...και να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι ο Κλεομπούρδας ηγήθηκε της πορείας φασιστών (24/9/2017) κατά του δήμου Λαρισαίων με αφορμή την παραχώρηση οικειών σε πρόσφυγες ...μιλάμε Χριστιανός με "Χ" κεφαλαίο (not).
Πάντος δεδομένου του ότι αμφότεροι καταπολεμούν το σατανικό ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μπορούσε να γίνει μια ενιαία πορεία ιερολοχιτών/αναρχικών μόνο για αυτό!