Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Ηλία Καπώνη: Γάλλοι και όχι Κρητικοί οι δράστες;

Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Ηλία Καπώνη: Γάλλοι και όχι Κρητικοί οι δράστες; Facebook Twitter
9

Ανατροπή στα δεδομένα της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού που δέχτηκε ο φοιτητής Ηλίας Καπώνης στην Κρήτη, φέρνουν στοιχεία των αρχών για την ταυτότητα των δραστών.

Σύμφωνα με πολλά τοπικά μέσα από την προανάκριση των αστυνομικών αρχών προκύπτει πως οι δράστες μάλλον δεν ήταν Κρητικοί, αλλά Γάλλοι.

Πιο συγκεκριμένα το flashnews αναφέρει ότι αρχικά είχε προκύψει πως 2 ημεδαποί επιτέθηκαν στον 30χρονο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα συγκλίνουν ότι οι τρεις δράστες κατά πάσα πιθανότητα είναι τρεις Γάλλοι, οι οποίοι μάλιστα έχουν φύγει από την χώρα μας, έχοντας επιστρέψει στην δική τους.

Η διεύθυνση διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας (τμήμα SIRENE) διεξάγει έρευνες προκειμένου να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν από τις αρμόδιες αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα των Γάλλων προτού αναχωρήσει από το νησί, προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο σπίτι το οποίο είχαν ενοικιάσει για τις διακοπές τους, όπως και στο ένα από τα δυο αυτοκίνητα που είχαν νοικιάσει.

Τα δύο άτομα που είχαν συλληφθεί αρχικά αφέθηκαν μεν ελεύθερα, ωστόσο η εμπλοκή τους στην υπόθεση εξετάζεται ακόμα.

Πάντως, πρόκειται για μια σημαντική ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού, η οποία προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με τα σχόλια για τους Κρητικούς να είναι παρά πολλά στα social media.

Ελλάδα
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ