Ποιος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη; Τι βλέπουν οι αρχές πίσω από την δολοφονία της 33χρονης στο Β' Νεκροταφείο

Ποιος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη; Τι βλέπουν οι αρχές πίσω από την δολοφονία της 33χρονης στο Β' Νεκροταφείο Facebook Twitter
0

Η δολοφονία της 33χρονης Δώρας Ζέμπερη χθες το απόγευμα μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, δεν φέρεται να σχετίζεται με το γεγονός ότι η κοπέλα ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας. 

Συγκεκριμένα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως «έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ».

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος» δήλωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, σχετικά με τη δολοφονία της υπαλλήλου της ΑΑΔΕ. Ο κ. Πιτσιλής εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της

Ποιος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη; Τι βλέπουν οι αρχές πίσω από την δολοφονία της 33χρονης στο Β' Νεκροταφείο Facebook Twitter

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Νωρίτερα σήμερα, ο πατέρας της 33χρονης είχε συνδέσει τη δολοφονία της με την δουλειά της, ζητώντας «να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του». Μάλιστα, ανέφερε ότι η κόρη του είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία.

 

Η νεαρή κοπέλα πήγαινε καθημερινά τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:00 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δέχθηκε τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, πρόκειται να ρίξει φως στην υπόθεση. Η άτυχη κοπέλα είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα και το κεφάλι, την ώρα που βρισκόταν πάνω από το μνήμα, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Αρχικά ο δράστης φέρεται να την τραυμάτισε και εκείνη σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει, αλλά την πρόλαβε και την μαχαίρωσε ξανά. Στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος.

Ποιος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη; Τι βλέπουν οι αρχές πίσω από την δολοφονία της 33χρονης στο Β' Νεκροταφείο Facebook Twitter

Εργαζόμενος στο Β' Νεκροταφείο, αναφέρει πως η πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια και πως έδωσε «μάχη» και πάλεψε με τον δράστη. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν ζωντανή μετά την επίθεση και προσπάθησε να βγει σε κεντρικό σημείο του νεκροταφείου για να ζητήσει βοήθεια.

 

Ένας ιερέας που μίλησε σε δημοσιογράφους ανέφερε πως γνώριζε την κοπέλα. Και εκείνος σημειώνει πως ήταν ζωντανή όταν ο δολοφόνος την άφησε αιμόφυρτη. Όπως λέει, άκουσε τις φωνές των εργαζόμενων και έσπευσε στο σημείο, όπου προσπάθησε να της μιλήσει αλλά η κοπέλα κατέληξε πριν προλάβει να πει κάτι.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ