Βρέθηκε ζωντανή η 47χρονη μαθηματικός που αγνοείτο από τις αρχές του μήνα

Βρέθηκε ζωντανή η 47χρονη μαθηματικός που αγνοείτο από τις αρχές του μήνα Facebook Twitter
3

Στο νοσοκομείο της Καστοριάς βρέθηκε ζωντανή τελικά η 47χρονη μαθηματικός, Βαϊα Οικονόμου, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Κορδελιό στις αρχές του μήνα και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

 Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι η 47χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι όλες αυτές τις ημέρες ήταν κλεισμένη σε μοναστήρι και ότι πήγε στο νοσοκομείο επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν είχε επικοινωνήσει με τους δικούς της.

Τις αρχές ειδοποίησαν οι γιατροί του νοσοκομείου Καστοριάς όταν έμαθαν την ταυτότητα της 47χρονης.

Η αστυνομία εξέφραζε φόβους για τη ζωή της καθηγήτριας και είχε καλέσει για συμπληρωματικές καταθέσεις συγγενείς της, ενώ ο εισαγγελέας είχε διατάξει άρση απορρήτου επικοινωνιών στα τηλέφωνα του συζύγου της με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση.

Φόβους για το χειρότερα εξέφραζαν όμως και οι συγγενείς της, καθώς η 47χρονη ήταν μητέρα ενός εξάχρονου παιδιού, το οποίο όπως έλεγαν υπεραγαπούσε και δεν θα το άφηνε μόνο, αν δεν της είχε συμβεί κάτι κακό.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Με όλο το σεβασμό και χωρίς διάθεση επίκρισης προς την κυρία και δεδομένου ότι προέβην , όπως και αρκετοί συμπολίτες πιστεύω, στη δημόσια κοινοποίηση στο Facebook της ανακοίνωσης εξαφάνισης, καλό θα ήταν να ενημερώνει κανείς τους οικείους του όταν αποφασίζει να αλλάξει τρόπο ζωής και περιβάλλον.
Είναι σεβαστή η επιλογή καθενός να απομονωθεί, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με κακό συγγενικό περιβάλλον. Ως εκεί όμως. Οι προσωπικές διαφορές που προκύπτουν σε κάθε φύσεως ανθρώπινο δεσμό και η συνακόλουθη απόφαση απομόνωσης ή φυγής από αρνητικές καταστάσεις δε συνεπάγεται ότι πρέπει να σημάνει συναγερμός και να κινητοποιούνται άνθρωποι επιφορτισμένοι με την προσπάθεια εντοπισμού και περίθαλψης αγνοουμένων. Ένα ενημερωτικό σημείωμα αρκεί για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, άλλο η ελεύθερη βούληση και άλλο το γεγονός ότι, εν ονόματι των ατομικών ελευθεριών μας, έχουμε ισοπεδώσει ορισμένες βασικές αρχές.