ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ρωσικό ντοκιμαντέρ για το φερόμενο σχέδιο «εξουδετέρωσης» του Κώστα Καραμανλή

Ρωσικό ντοκιμαντέρ για το φερόμενο σχέδιο «εξουδετέρωσης» του Κώστα Καραμανλή Facebook Twitter
5

Νέα στοιχεία για το «σχέδιο εξουδετέρωσης του Kώστα Καραμανλή» υποστηρίζει ότι δίνει ρωσικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην Ρωσία και συγκεκριμένα σε κρατικό κανάλι.

Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται σε αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού και άλλες πτυχές του φερόμενου «Σχεδίου Πυθία». Ειδικότερα, το τηλεοπτικό δίκτυο Russia 24 έχοντας τον τίτλο «μια ρωσική συνωμοσία στην Αθήνα»,  υποστήριξε ότι το 2009 η ρωσική FSB αποκάλυψε συνομιλία πρακτόρων της CIA που αφορούσε την «εξουδετέρωση» του τότε Έλληνα Πρωθυπουργού από το αξίωμά του καθώς και τον θάνατό του.

Οι δημοσιογράφοι του δικτύου παραλληλίζουν την υπόθεση με κατασκοπευτικό μυθιστόρημα του Ίαν Φλέμινγκ. Το ρεπορτάζ του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου παρουσιάζει τις φιλικές σχέσεις του Καραμανλή με τη Μόσχα βασική αιτία για την στοχοποίησή του από έναν κύκλο πρακτόρων που σχεδίαζε να τον δολοφονήσει.

Μεταξύ άλλων στο ντοκιμαντέρ γίνονται αναφορές για τις προσπάθειες του Κώστα Καραμανλή να προχωρήσει την ενεργειακή συμφωνία με τον Βλαντιμί Πούτιν και τη Ρωσία με την προώθηση του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και του South Stream.

 
Ελλάδα
5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Καλά είπαμε, οι Ρώσοι διακινούν διάφορες μπούρδες για εύπιστους, αλλά ένας από σας δεν κάθισε να σκεφτεί ότι οι Ρώσοι δεν έκαναν ούτε καν rollover δικό τους ομόλογο στους Κύπριους, αυτοί θα μας τάιζαν με χρυσά κουτάλια;;; Δηλαδή πόσο ντιπ μυαλό δεν έχετε, λυπηθείτε τον εαυτό σας!!!!!!!
Κατά το αφήγημα, οι Αμερικάνοι θα δολοφονούσαν πρωθυπουργό χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, της ΕΕ, και της Ευρωζώνης. Χώρα που φιλοξενεί Αμερικανική βάση. Μάλλον οι Αμερικάνοι τον ανάγκασαν να προσλάβει με τον Παυλόπουλο την άλλη μισή χώρα στο Δημόσιο και να εκτοξεύσει το έλειμμα! Το κάψαμε τελείως μου φαίνεται...Τα fake news είναι νέα μόδα στην Αμερική, αλλά στην Ελλάδα δεν είναι κάτι καινούργιο. Ειδικά σε ένα λαό που πιστεύει σε ΟΛΕΣ τις συνομωσίες που του πλασάρουν.Επίσης, "...στην Ρωσία και συγκεκριμένα σε κρατικό κανάλι";Διόρθωση: Η Ρωσία είναι απολυταρχικό καθεστώς, ΟΛΑ τα κανάλια είναι Κρατικά ή υπό κρατικό έλεγχο. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι είδηση εάν δεν εγκριθεί από την κυβέρνηση.
Θυμάμαι όταν είχα πάει να ψηφίσω για αρχηγό της ΝΔ, να ακούω δίπλα μου όλα τα ούφο της δεξιάς να μιλάνε με τον μεγάλο Κώστα Καραμανλή που θα τα άλλαζε όλα αλλά δεν τον αφήσανε, θέλανε να τον φάνε και όλες αυτές τις παπαριές που ακόμα και σήμερα ανακυκλώνονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Στην επίσημη καταμέτρηση μπούφων δεν ήταν μόνο μέσα οι Συριζαίοι, οι Χρυσαυγίτες και λοιπά παρατράγουδα. Ήταν μέσα ένα μεγάλο κομμάτι της Δεξιάς. Δεν βγαίνει αλλιώς το 62%, είναι προφανές. ========================