Απεργία την Πρωτομαγιά

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: «Η σύζυγός μου μού έλεγε να ετοιμάσουμε τον θάνατό μας», δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: «Η σύζυγός μου μού έλεγε να ετοιμάσουμε τον θάνατό μας», δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Nikos Libertas / SOOC)
1

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους τον τελευταίο καιρό, πριν την τελικά η 54χρονη σύζυγός του σκοτώσει με μαχαίρι την κόρη τους και τελικά αυτοκτονήσει, κατέθεσε στους αστυνομικούς ο πατέρας της 17χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας μιλώντας στους αστυνομικούς φέρεται να δήλωσε πως η σύζυγός του τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε την φαρμακευτική αγωγή της και πως κατά πάσα πιθανότητα έκρυβε τα χάπια της, ενώ προσπαθούσε να τον πείσει πως έχει καρκίνο όπως νόμιζε ότι έχει κι εκείνη. Μάλιστα φέρεται να του έλεγε να προετοιμάσουν και τον θάνατό τους. 

«Η σύζυγος μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε», φέρεται να δήλωσε ο ίδιος, που είχε κλειδωθεί από την σύζυγό του στο λεβητοστάσιο, ανήμπορος να κάνει ο,τιδήποτε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του είχε αποκτήσει εμμονή ότι ήταν σοβαρά άρρωστη, συγκεκριμένα ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι. «Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ. Και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό», ανέφερε ο πατέρας. «Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας», πρόσθεσε. 

Ο πατέρας συνέχισε λέγοντας πως τις τελευταίες μέρες η σύζυγος και μητέρα της κόρης του φαίνεται πως δεν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή της. «Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια» αποκάλυψε. «Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας», σημείωσε.

Το ρεπορτάζ μεταφέρει και δηλώσεις από μία φίλη της οικογένειας. Σύμφωνα με την ίδια, η 54χρονη μητέρα φέρεται να αγαπούσε και να ανησυχούσε πολύ για την κόρη της. ««Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της. Συχνά αναρωτιόταν τι θα γίνει όταν εκείνη πεθάνει. Δεν γνώριζα ότι αυτό της είχε γίνει εμμονή που θα οδηγούσε στην τραγωδία», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 
Ελλάδα
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM