Απεργία την Πρωτομαγιά

Nέα στοιχεία για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η 17χρονη προσπάθησε ν' αποτρέψει την αυτοκτονία της μητέρας της

Nέα στοιχεία για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η 17χρονη προσπάθησε ν' αποτρέψει την αυτοκτονία της μητέρας της Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η ανήλικη κοπέλα έφερε πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της, στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι προηγήθηκε «μάχη» μεταξύ των δύο γυναικών, πριν τελικά η συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας καταφέρει το θανατηφόρο χτύπημα στον λαιμό της κόρης της.

Η 51χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα όπως επιβεβαίωσε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε. Στο σπίτι της βρέθηκαν και χάπια της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος και πατέρας στην αστυνομία, ο ίδιος είχε κατέβει στο υπόγειο του σπιτιού, επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας για κάποιες οικιακές εργασίες όταν η γυναίκα του τον κλείδωσε μέσα.

Nέα στοιχεία για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η 17χρονη προσπάθησε ν' αποτρέψει την αυτοκτονία της μητέρας της Facebook Twitter
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 17χρονη προσπάθησε ν' αποτρέψει την αυτοκτονία της μητέρας της

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του πατέρα, άκουσε την κόρη του και την γυναίκα του να φωνάζουν η μία στην άλλη και, όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο, βρήκε και τις δύο γυναίκες νεκρές.

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ