Οι ύποπτες ματαιώσεις πλειστηριασμών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη

Οι ύποπτες ματαιώσεις πλειστηριασμών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Νέες ματαιώσεις πλειστηριασμών για ακίνητα μεγάλης αξίας, λόγω των κινητοποιήσεων συλλογικοτήτων, ανακοίνωσε σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, ματαιώθηκαν, μεταξύ των άλλων, οι εξής πλειστηριασμοί για συνολικές οφειλές 39.079647 ευρώ:

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο, υπό ιταλική σημαία, ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000 ευρώ, στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.

β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτίριο γραφείων, καθώς και για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στον Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας ανωνύμου εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000 ευρώ, από τα οποία 9.000.000 ευρώ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στον δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000 ευρώ.

δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη ανωνύμου εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, με ανακοίνωσή του, είχε κάνει λόγο για ύποπτες ματαιώσεις πλειστηριασμών από συλλογικότητες σε ακίνητα μεγάλης αξίας, σε ακριβές περιοχές.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM