Απεργία την Πρωτομαγιά

Επτά συλλήψεις για την απαγωγή του Λεμπιδάκη-H αστυνομία γνώριζε από καιρό το σημείο όπου κρατούνταν

Επτά συλλήψεις για την απαγωγή του Λεμπιδάκη-H αστυνομία γνώριζε από καιρό το σημείο όπου κρατούνταν Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη επτά ατόμων για την υπόθεση απαγωγής του 53χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές ενώ αναζητούνται δυο ακόμη άτομα.

Ο επιχειρηματίας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ βρέθηκε σώος με εμφανή σημάδια κόπωσης, σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων 4 χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε απαχθεί στις 30 Μαρτίου στην περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε αρκετό καιρό που κρατούνταν ο επιχειρηματίας ωστόσο η αστυνομία ερευνούσε πολύ προσεκτικά το σχέδιο της απελευθέρωσης του.

Μάλιστα, από την ΕΛ.ΑΣ γινόταν χρήση θερμικής κάμερας ενώ είχαν τοποθετηθεί και μικροκάμερες στην περιοχή που κρατούνταν ο επιχειρηματίας, προκειμένου να ελέγχονται οι κινήσεις των δραστών.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας κρατούνταν σε κρησφύγετο σε περιοχή λίγο έξω από το Ρέθυμνο, σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων στην γέφυρα "Ζουρίδας".

Οι πληροφορίες θέλουν τον άνθρωπο να είναι καλά στην υγεία του, και αναμένεται η μεταφορά του σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους με τους συγγενείς να σπεύδουν κοντά στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ, FLASHNEWS.GR

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ