Αυτή είναι η Βρετανίδα που βρήκε φριχτό θάνατο από άγρια σκυλιά στη Ροδόπη

Αυτή είναι η Βρετανίδα που βρήκε φριχτό θάνατο από άγρια σκυλιά στη Ροδόπη Facebook Twitter
0

Με τον τραγικό θάνατο της 64χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης από το απόγευμα της Πέμπτης ασχολούνται εδώ και δύο μέρες τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η 64χρονη γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτα ζώα, όπως η ίδια είχε πει ενημερώνοντας τηλεφωνικά την οικογένειά της στο Λονδίνο το απόγευμα της Πέμπτης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, αλλά χθες η σορός της βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με το BBC πρόκειται για την Celia Hollingworth, από το Bradford-on-Avon του Wiltshire, η οποία είχε πρόσφατα πάρει σύνταξη από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ όπου εργαζόταν.

H Hollingworth είχε ενεργή συμμετοχή σε διάφορες οργανώσεις του Bradford-on-Avon και του Bath ενώ υπήρξε μέλος της καμπάνιας του Μπρίστολ για την Αλληλεγγύη στην Ελλάδα (Bristol Greece Solidarity), στηρίζοντας όσους υποφέρουν από την λιτότητα, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι οι διασώστες βρήκαν τη σορό της 64χρονης στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα της ήταν σε άθλια κατάσταση και τα σημάδια έδειχναν ότι δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα.

Οι γείτονες της άτυχης γυναίκας στο Bradford-on-Avon δήλωσαν σοκαρισμένοι από την τραγική αυτή εξέλιξη.

Ο Andrew Otto, ο οποίος ζει ακριβώς απέναντι από το σπίτι της, ανέφερε: Από όλους τους ανθρώπους, ήταν αυτή που προσπαθούσε περισσότερο να κάνει φίλους. Ήταν αξιαγάπητη, στ' αλήθεια».

Με πληροφορίες από BBC και Guardian

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM