Άρχισαν να «ξηλώνουν» το Kitchen Bar στη μαρίνα Αλίμου

Άρχισαν να «ξηλώνουν» το Kitchen Bar στη μαρίνα Αλίμου Facebook Twitter
φωτο:notia.gr
0

Το γνωστό εστιατόριο-bar «Kitchen Bar» στην Μαρίνα Αλίμου άρχισε ήδη να «ξηλώνεται» με βάση τη σχετικά δικαστική απόφαση και έπειτα από τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως τα δύο γνωστά κέντρα του επιχερηματία Στηβ Κακέτση, «Kitchen Bar» και «Θέα» κινδύνευαν με λουκέτο λόγων των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει το ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στην εφημερίδα «Espresso»: «Τον χώρο στον οποίο βρίσκονται τα μαγαζιά μου - στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα - τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω το χώρο».

Άρχισαν να «ξηλώνουν» το Kitchen Bar στη μαρίνα Αλίμου Facebook Twitter
φωτο:notia.gr

Ο επιχειρηματίας είχε σημειώσει ότι από το 2011 τα μαγαζιά έκαναν «κοιλιά» με αποτέλεσμα «να μην μπορώ να πληρώσω 450.000 ευρώ ενοίκιο το χρόνο».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ