Επιπλοκή στην υγεία του 7χρονου μαθητή που έπεσε από παράθυρο σχολείου στη Γλυφάδα

Επιπλοκή στην υγεία του 7χρονου μαθητή που έπεσε από παράθυρο σχολείου στη Γλυφάδα Facebook Twitter
0

Επιπλοκή παρουσίασε η υγεία του 7χρονου μαθητή, που πήδηξε από το παράθυρο δημοτικού σχολείου στη Γλυφάδα, όταν μία δασκάλα τον κλείδωσε κατά λάθος στην αίθουσα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην κατάθεσή της.

Ο 7χρονος υπέστη κάταγμα στη φτέρνα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ενώ αναμενόταν να πάρει εξιτήριο σήμερα, τελικά θα παραμείνει στο νοσοκομείο καθώς το πόδι παρουσίασε επιπλοκή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το παιδί υποβάλλεται σε αξονική και στη συνέχεια οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα χρειαστεί τελικά να κάνει χειρουργείο, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Το ατύχημα συνέβη την ώρα που σχόλασε η τάξη, και όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία συνέβη το εξής: Ο μικρός μαθητής, όταν άκουσε το κουδούνι έσκυψε κάτω από το θρανίο για να πάρει την τσάντα του. Η δασκάλα, όπως αναφέρει στην κατάθεση της, περίμενε να βγουν όλα τα παιδιά από την τάξη και ύστερα φώναξε αν είναι κανείς ακόμα μέσα, αλλά δεν πήρε απάντηση, γι' αυτό κλείδωσε την πόρτα.

Ο 7χρονος, όταν πήγε να βγει βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και άρχισε να φωνάζει, αλλά δεν τον άκουγε κανείς. Έτσι, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη φτέρνα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ