Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ ιμάμης με κηρύγματα μίσους στον Αγ. Παντελεήμονα

Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ ιμάμης με κηρύγματα μίσους στον Αγ. Παντελεήμονα Facebook Twitter
0

Αυτόκλητος ιμάμης που κάνει κηρύγματα μίσους σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα, έχει μπει στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso» πρόκειται για κηρύγματα κατά του δυτικού τρόπου ζωής, για τα οποία η αστυνομία ενημερώθηκε από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε αυτά.

 «Βουτηγμένοι στην λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, κοιτάξτε τις γυναίκες τους, όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν “κοινές” του πεζοδρομίου» είναι κάποιες από τις φράσεις που αναφέρει στα κηρύγματά του ο ιμάμης που συχνάζει και καφέ στον Αγ. Παντελεήμονα και χρησιμοποιεί το κατάστημα για κηρύγματα σε μουσουλμάνους.

Οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ παρακολουθούν τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον αυτόκλητο ιμάμη να περιορίζεται προς το παρόν στην καταγγελία του Δυτικού τρόπου ζωής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM