Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω ημιμαραθωνίου

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω ημιμαραθωνίου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC (φωτογραφία αρχείου)
1

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα, Κυριακή, από τις 8.00 έως τις 12.00, λόγω της διεξαγωγής του 3ου Ημιμαραθωνίου «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού».

Η τροχαία θα προχωρήσει σταδιακά σε προσωρινό κλείσιμο τμημάτων πολυσύχναστων δρόμων, όπως της Πειραιώς και της Ιεράς Οδού, ενώ ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ και στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας οι ρυθμίσεις αφορούν:

  • Στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από την οδό Μυστρά έως την 15,6 χ/θ διασταύρωση Διυλιστηρίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Στη βοηθητική λωρίδα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από την 15,6 χ/θ, (διασταύρωση Διυλιστηρίων), έως την 20 χ/θ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Ιερά Οδός σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός του ανωτέρω καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Ποια είναι η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου που σε κείμενο της εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου είναι κλινική Νευροψυχολόγος - Το κείμενο της είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2016 - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν επίσης σε κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη και σε ποίημα του Κωστή Παλαμά
NEWSROOM