Ξεσπά η μητέρα του 3χρονου από το Χαμόγελο του Παιδιού που έπεσε στο φρεάτιο: Ήταν στα χέρια τους, πέθανε από αυτούς

Ξεσπά η μητέρα του 3χρονου από το Χαμόγελο του Παιδιού που έπεσε στο φρεάτιο: Ήταν στα χέρια τους, πέθανε από αυτούς Facebook Twitter
1

Εξηγήσεις για τις συνθήκες του θανάτου του παιδιού της ζητά η μητέρα του 3χρονου Νίκου που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο φρεάτιο σε ένα από τα σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού.

«Αποφάσισα να τα βάλω για να ζήσουν τα παιδιά μου, όχι για να πεθάνουν. Όμως αυτοί μου τα σκοτώσανε» λέει η μητέρα του 3χρονου αγοριού, που μίλησε στην κάμερα του Alpha. 

Η μητέρα πέντε παιδιών αναγκάστηκε, όπως λέει, λόγω κοινωνικών συνθηκών να επιτρέψει τη φιλοξενία των παιδιών της στον οργανισμό. «Έβλεπα πως δεν είχα το ψωμί για τα παιδιά μου, μου έλειπαν πάρα πολλά και δεν μπορούσα να τα ζήσω. Πίστεψα σε αυτούς. Ήταν στα χέρια τους, όχι στα δικά μου. Πέθανε από αυτούς», ξεσπά η ίδια. 

Οι συγγενείς της οικογένειας ζητούν τώρα από τις αρχές να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι και τα άλλα δύο παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές του οργανισμού. 

Ο πρόεδρος της οργάνωσης Κώστας Γιαννόπουλος περιγράφοντας όσα έγιναν, τόνισε ότι στο σημείο γινόταν καθαρισμός του βόθρου και το παιδάκι έπεσε μέσα στο φρεάτιο, ξεφεύγοντας από την επιτήρηση των υπευθύνων. Όπως δήλωσε, τα παιδάκια είχαν μαζευτεί στην τραπεζαρία για να προφυλαχθούν κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, ωστόσο το τρίχρονο παιδί ξέφυγε. «Ζω μια φρίκη. Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο εισαγγελέας Κορίνθου μαζί με το διοικητή της Ασφάλειας έκαναν το πρωί αυτοψία στο φρεάτιο, όπου έχασε τη ζωή του το 3χρονο παιδί, ενώ πήραν και νέες καταθέσεις από τους υπευθύνους της δομής. Η δομή έκλεισε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.  

 
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ