Σοκ σε ωδείο της Αττικής - Δάσκαλος μουσικής ασελγούσε σε κοριτσια 9 και 11 ετών

Σοκ σε ωδείο της Αττικής - Δάσκαλος μουσικής ασελγούσε σε κοριτσια 9 και 11 ετών Facebook Twitter
0

Ένας 60χρονος δάσκαλος μουσικής, ο οποίος δίδασκε σε ωδείο της βορειοανατολικής Αττικής, συνελήφθη από τις αρχές με τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιών κάτω των 12 ετών, κατ' εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 60χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία των γονιών μίας 9χρονης.

Πιο συγκεκριμένα, το κοριτσάκι από το καλοκαίρι δήλωνε ότι δεν θέλει να ξαναπάει στο ωδείο, χωρίς, όμως, να εξηγεί το γιατί.

Τελικώς, ύστερα από πιέσεις των γονιών της, ομολόγησε ότι ο 60χρονος ασελγούσε σε βάρος της δίνοντάς τους και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Οι γονείς κατήγγειλαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να είχε ασελγήσει σε δύο ακόμη κοριτσάκια, 11 και 9 ετών αντίστοιχα ενώ βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και τις μοιραζόταν στο διαδίκτυο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παιδόφιλου, καθώς και σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, καθώς και δύο ψηφιακοί δίαυλοι.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο καθηγητής μουσικής είναι χωρισμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Με πληροφορίες από Newsit.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM