Παππάς και Γαβρόγλου ανακοινώνουν το επιδοτούμενο ίντερνετ στους πρωτοετείς φοιτητές

Παππάς και Γαβρόγλου ανακοινώνουν το επιδοτούμενο ίντερνετ στους πρωτοετείς φοιτητές Facebook Twitter
0

Την μηνιαία επιδότηση για την παροχή internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, θα ανακοινώσουν αύριο από κοινού ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 9:30 π.μ. στην αίθουσα «Ελλη Παππά» (ΥΠΠΕΘ, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) και αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται πως τον περασµένο Απρίλιο, από το βήµα του συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε μεταξύ άλλων πει «από τον Σεπτέµβριο προσφέρουµε δωρεάν Internet στους πρωτοετείς φοιτητές».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM