Κρήτη: Βρήκε το παιδί του νεκρό στο διαμέρισμα

Κρήτη: Βρήκε το παιδί του νεκρό στο διαμέρισμα Facebook Twitter
0

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας ενός 20χρονου φοιτητή, ο οποίος μπαίνοντας στο διαμέρισμα του παιδιού του στο κέντρο των Χανίων, τον βρήκε νεκρό.

Ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές που έσπευσαν στο διαμέρισμα του νεαρού. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Καλησπέριδων στα Χανιά, ενώ η σορός του φοιτητή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για τη νεκροψία – νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του.

Από την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το μοιραίο διαμέρισμα, δείχνει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 20χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου Κρήτης έπασχε από κάποια ασθένεια.

Cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM