Στη Γαύδο παραμένει 8χρονη με οξεία σκωληκοειδίτιδα - Δεν μπορεί να μεταφερθεί λόγω ανέμων

Στη Γαύδο παραμένει 8χρονη με οξεία σκωληκοειδίτιδα - Δεν μπορεί να μεταφερθεί λόγω ανέμων Facebook Twitter
SOOC (φωτογραφία αρχείου)
0

Ένα 8χρονο κορίτσι, το οποίο παρουσίασε συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας το απόγευμα του Σαββάτου, παραμένει στη Γαύδο, καθώς οι ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν τη διακομιδή του στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαύδου, ενώ παράλληλα είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες μεταφοράς του σε νοσοκομείο της Κρήτης. Σκάφος ξεκίνησε από το Λιμενικό Σταθμό της Παλαιόχωρας, προκειμένου να παραλάβει την 8χρονη, αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω των ισχυρών ανέμων.


Γιατροί του Κέντρου Υγείας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να παρέχουν τα απαραίτητα στο παιδί, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υγείας του.


Σύμφωνα με το cretapost, μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές αν τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά της 8χρονης σε κάποιο νοσοκομείο της Κρήτης, με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει μικρή βελτίωση.

Πηγή: cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM