Νιγηριανός απειλούσε ότι θα σκοτώσει το παιδί του μέσα στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου

Νιγηριανός απειλούσε ότι θα σκοτώσει το παιδί του μέσα στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε η κατάσταση ομηρίας ανηλίκου, από τον ίδιο του τον πατέρα, στο αστυνομικό τμήμα του Γαλατσίου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ένας κρατούμενος από τη Νιγηρία πήρε όμηρο το ανήλικο παιδί του και απειλούσε ότι θα το σκοτώσει χρησιμοποιώντας ένα σπασμένο γυαλί.

Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι κατάφεραν να πείσουν τον 29χρονο να αφήσει ελεύθερο το παιδί του.

Στη συνέχεια, όμως, ο συλληφθείς έστρεψε το γυαλί στον εαυτό του και απείλησε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Ακολούθησε ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τους αξιωματικούς της αστυνομίας και τελικά ο άνδρας παραδόθηκε χωρίς να πραγματοποιήσει καμία από τις απειλές του.

Ασφαλείς πηγές μεταφέρουν ότι το μικρό παιδί είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για να επισκεφτεί τον κρατούμενο πατέρα του και να ενημερώσει τις αρχές για την παραμονή του σε οικείο πρόσωπο.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο Νιγηριανός είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για βιασμό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά και τον πρωθυπουργό: Φώναξε «δικαιοσύνη» - Την απομάκρυνε η ασφάλεια

Ελλάδα / Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά: Φώναξε «δικαιοσύνη» για τα Τέμπη και απομακρύνθηκε από την ασφάλεια Μητσοτάκη

Η αδελφή των διδύμων Χρύσας και Θώμης που σκοτώθηκαν στα Τέμπη θέλησε να διαμαρτυρηθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, όπου η φοιτήτρια σπουδάζει
NEWSROOM