Στη Σκόπελο με πολυτελή θαλαμηγό η βασίλισσα του Μπαχρέιν

Στη Σκόπελο με πολυτελή θαλαμηγό η βασίλισσα του Μπαχρέιν Facebook Twitter
0
Στη Σκόπελο με πολυτελή θαλαμηγό η βασίλισσα του Μπαχρέιν Facebook Twitter
Η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa (Salah Malkawi/Getty Images)

Στη Σκόπελο κάνει διακοπές η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος».

Η βασίλισσα αφίχθη στο νησί πριν από περίπου πέντε μέρες με την πολυτελή θαλαμηγό της My Alwaeli που έριξε άγκυρες στην κυματοθραύστη του λιμανιού και εντυπωσιάζει με τις ανέσεις του.

Η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στις γαλαζοπράσινες παραλίες του νησιού, ενώ επισκέπτεται και τη Χώρα με διακριτική παρουσία. Προχθές γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο στον Πάνορμο.

Στη Σκόπελο με πολυτελή θαλαμηγό η βασίλισσα του Μπαχρέιν Facebook Twitter
H θαλαμηγός My Alwaeli

Στο μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας της Ferrari και αναγεννητής της FIAT Σέρτζιο Μαρκιόνε αποχώρησε ικανοποιημένος από τη Σκόπελο. Η πολυτελής θαλαμηγός του, που βρισκόταν επί μέρες αγκυροβολημένη, έπλευσε προς άγνωστο προορισμό. Επιβλητική και με θέα που κόβει την ανάσα, απέσπασε βλέμματα θαυμασμού και με τον απόπλου.

Η Σκόπελος αυτήν την περίοδο έχει πλημμυρίσει από τουρίστες γράφει το taxyfromos.gr. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Χρήστο Βασιλούδη, η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα αγγίζει το 100%, Μειωμένη στο νησί λόγω της οικονομικής κρίσης είναι η παρουσία των Ελλήνων τουριστών, όπως και στα άλλα νησιά της χώρας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο κύριος όγκος των τουριστών προέρχονται από Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Σκανδιναβία Γερμανία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM