Δραπετσώνα: Μοτοσικλετιστής δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

Δραπετσώνα: Μοτοσικλετιστής δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι Facebook Twitter
2

Αδέσποτη σφαίρα δέχθηκε στο κεφάλι ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής, την ώρα που βρισκόταν στην περιφερειακή Δραπετσώνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο μοτοσικλετιστής μόλις είχε βγει από το δεύτερο τούνελ της περιφερειακής οδού, όταν δέχθηκε τη βολίδα στο κεφάλι. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής (σκούτερ) και σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν από διερχόμενο οδηγό. 

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι εκτός από τα κατάγματα έφερε και τραύμα στο κεφάλι: η βολίδα είχε καρφωθεί στο πίσω μέρος από το αφτί του. Αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς του, οι οποίοι αποφάσισαν να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική όπου εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αφαιρέθηκε η βολίδα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τη νέα τροπή στην υπόθεση, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν καταγγελίες για άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πειραιά, η οποία αναζητά τον ένοπλο.

Ο 46χρονος νοσηλεύεται σε καταστολή στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM