Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το μωρό στην Πάτρα: Το έκαιγαν με πυρακτωμένο αντικείμενο

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το μωρό στην Πάτρα: Το έκαιγαν με πυρακτωμένο αντικείμενο Facebook Twitter
Οι γονείς του κακοποιημένου βρέφους. (Φωτογραφία από thebest.gr)
4

Οι γονείς του κακοποιημένου βρέφους, μόλις 7 μηνών, στην Πάτρα αναμένεται να απολογηθούν σήμερα, ενώ νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει το Πρώτο Θέμα, τα εγκαύματα στο σώμα του μωρού προκλήθηκαν από πυρακτωμένο αντικείμενο και του δημιούργησαν μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι θα του προκαλούσε το σβήσιμο ενός τσιγάρου στο σώμα του.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι, που μεταφέρθηκε την Κυριακή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο από τους ίδιους τους γονείς, έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και εγκαύματα. Η 27χρονη μητέρα και ο 19χρονος πατέρας του παιδιού αρνούνται πως ευθύνονται για τα τραύματα του βρέφους και ισχυρίζονται πως τα προκάλεσε ο μόλις δύο ετών μεγαλύτερος αδελφός του μωρού.

Η μητέρα και ο πατέρας αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας για την κακοποίηση του ίδιου τους του παιδιού.

Σύμφωνα με το tempo24.news, καταπέλτης είναι η γνωμάτευση των γιατρών η οποία, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Οι γιατροί έχουν βρει κατάγματα στα πόδια, εγκαύματα, εκχυμώσεις, ενώ η ανάπτυξή του μωρού δεν ήταν φυσιολογική, κάτι που σημαίνει πως δεν τρεφόταν σωστά.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε πως «μιλάμε για ένα βαρύ περιστατικό κακοποίησης. Το βρέφος φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα, τόσο εκχυμώσεις, όσο και εγκαυματικές βλάβες, αλλά και κατάγματα και στα δύο πόδια του. Οι εκχυμώσεις και τα εγκαύματα είναι σε όλο το σωματάκι του μωρού. Είναι ένα μωρό με κακή θρέψη, δηλαδή φαίνεται πολύ μικρότερο από την ηλικία του, με μία πολύ μικρή επιφάνεια σώματος και στο μικρό αυτό σωματάκι και πρόσωπο υπάρχουν κακώσεις παντού».

«Δυστυχώς είναι ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αρκετά σοβαρό. Και όσο για τους γονείς που λένε ότι ευθύνεται το δίχρονο αδερφάκι του, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Ένα δίχρονο παιδί δεν μπορεί να γίνει ο βασανιστής ενός μωρού και εξάλλου οι γονείς είναι εκεί για να αποτρέψουν το κακό. Όμως με τόσες πολλές κακώσεις που έχει το μωρό, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι ένα παιδάκι που της προκαλεί και αυτό είναι πολύ σίγουρο», πρόσθεσε η ιατροδικαστής.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια