Συνελήφθη 50χρονος που έριξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε μπαλκόνι σπιτιού

Συνελήφθη 50χρονος που έριξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε μπαλκόνι σπιτιού Facebook Twitter
0

Για έκρηξη και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατηγορείται ένας 50χρονος ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή Λακκόπετρα της Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος πήγε χθες τα ξημερώματα έξω από το σπίτι ενός 56χρονου στην Κάτω Αχαΐα και έριξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε μορφή μπάλας. Ο εκρηκτικός μηχανισμός κατέληξε στο μπαλκόνι του σπιτιού, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Έπειτα από λίγη ώρα, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας συνέλαβαν τον 50χρονο, ενώ, όπως προέκυψε από τις έρευνες, προχθές το βράδυ είχε προηγηθεί επεισόδιο στην Κάτω Αχαΐα μεταξύ του 20χρονου γιου του 50χρονου και των δύο γιων του 56χρονου, ηλικίας 19 και 22 ετών. Μάλιστα, ο 20χρονος υπέβαλε μήνυση και συνελήφθησαν ο 19χρονος και ο 22χρονος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM