Ρεπόρτερ του Star ήταν στον "αέρα" όταν έκανε ισχυρό μετασεισμό στην Κω - ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπόρτερ του Star ήταν στον "αέρα" όταν έκανε ισχυρό μετασεισμό στην Κω - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Ισχυρός μετασεισμός σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Κω. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ιντστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο μετασεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί στο οποίο εδώ και δύο μέρες οι κάτοικοι βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 8.09 το βράδυ του Σαββάτου και το μέγεθος της ήταν 4,4 Ρίχτερ σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Ο σεισμός  που ταρακούνησε την Κω, σημειώθηκε τη στιγμή που ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Star βρισκόταν στον "αέρα" του κεντρικού δελτίου για να μεταδώσει ρεπορτάζ:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM