Σοκαριστική τροπή με τη δολοφονία στο Περιστέρι - Ο δράστης είχε σκοτώσει και τη γυναίκα του

Σοκαριστική τροπή με τη δολοφονία στο Περιστέρι - Ο δράστης είχε σκοτώσει και τη γυναίκα του Facebook Twitter
4

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στο Περιστέρι. Ο 45χρονος τρόφιμος στο Δαφνί, που μαχαίρωσε και σκότωσε τη 51χρονη σύντροφό του, είχε σκοτώσει πριν από μερικά χρόνια και τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν από περίπου 10 χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. 

Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Σήμερα το πρωί, όπως κάθε μέρα, επέστρεψε στο Δαφνί και μίλησε με τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, στο οποίο είπε ότι σκότωσε τη σύντροφό του και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου διέπραξε το έγκλημα. Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι. Πιθανολογείται ότι η ανθρωποκτονία διεπράχθη χθες το απόγευμα.

Ο 45χρονος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.

«Με πήρε τηλέφωνο το πρωί και μου είπε ότι έκανε κάτι κακό», λέει συγκλονισμένος ο αδερφός του δράστη στο protothema.gr. «Η παρακολούθηση φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Με έπαιρνε κάθε δεύτερη ημέρα και λέγαμε τα τυπικά, τι κάνεις πως είσαι. Νοσηλευόταν περίπου 6 χρόνια. Με πήρε σήμερα το πρωί και μου είπε ότι έκανε κάτι κακό και θα μου πει μετά γιατί ερχόταν ο γιατρός. Μετά επικοινώνησα με τον γιατρό γιατί δεν με πήρε και με ενημέρωσε για το τι συνέβη», αναφέρει ο αδερφός του δράστη.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ