Σε δίκη εφοριακός που κατηγορείται ότι έπαιρνε «φακελάκια»

Σε δίκη εφοριακός που κατηγορείται ότι έπαιρνε «φακελάκια» Facebook Twitter
1

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται να δικαστεί εφοριακός, κατηγορούμενος ότι εισέπραξε «φακελάκια» από φορολογούμενους για να κάνει τα «στραβά μάτια» ενόψει ελέγχων.

Κατ' αυτόν τον τρόπο, φέρεται να αποκόμισε περίπου 33.000 ευρώ, χρηματικό ποσό το οποίο εντοπίστηκε -κατόπιν ελέγχων- σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα τού Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις τελέστηκαν τα έτη 2008 και 2010, διάστημα κατά το οποίο υπηρετούσε ως προϊστάμενος Ελεγκτικού Τμήματος σε ΔΟΥ της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM