Κλοπή με λεία ρεκόρ στην Μύκονο - 1 εκατ. ευρώ από μια επιχειρηματία

Κλοπή με λεία ρεκόρ στην Μύκονο - 1 εκατ. ευρώ από μια επιχειρηματία Facebook Twitter
0

Κλοπή με λεία -ρεκόρ άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ διαπράχθηκε πριν τρεις μέρες σε πολυτελή βίλα στην Μύκονο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα «ΒΗΜΑ» η κλοπή σημειώθηκε στην περιοχή Πουλί στην οποία διέμενε μία επιχειρηματίας από την Βενεζουέλα που ασχολείται με επενδύσεις σε ακίνητα.

Το θύμα τη κλοπής φέρεται να ήταν με ένα ακόμη άτομο στη Μύκονο και ήταν στο νησί καλεσμένη σε γάμο.

Η λεία των δραστών που εισήλθαν στην βίλα περιελάμβανε το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και τιμαλφή αξίας 1 εκατ. ευρώ.

Οι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου πραγματοποιούν εκτεταμένη έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών και πιθανολογείται ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες οι οποίο προ μερικών εβδομάδων είχαν οργανώσει διάρρηξη σε κατοικία Ελληνα ιδιώτη.

Η αρπαγή των χρημάτων και των τιμαλφών από την κατοικία όπου διέμενε η επιχειρηματίας από τη νότιο Αμερική αποτελεί ρεκόρ-ως προς το ύψος της λείας - στο κοσμικό κυκλαδίτικο νησί, μετά από την κλοπή περίπου 800.000 ευρώ που είχε καταγραφεί πέρσι στο σπίτι που διέμενε ο παλιός σταρ του NBA Ρόνι Σεικέλι.

Το vima.gr σημειώνει πως πολλοί εύποροι επισκέπτες του νησιού που μεταφέρουν αντικείμενα μεγάλης αξίας και τεράστια χρηματικά ποσά , αποφεύγουν να λάβουν μέτρα ασφαλείας, κάτι που τους κάνει εύκολους στόχους για ληστές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ