Μακάβριο περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο - Διαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι με τον νεκρό ιδιοκτήτη μέσα

Μακάβριο περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο - Διαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι με τον νεκρό ιδιοκτήτη μέσα Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Ένα μακάβριο περιστατικό φέρνει στο φως η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, διαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι 83χρονου στο Παλαιό Φάληρο, παρά το γεγονός ότι αυτός βρισκόταν νεκρός στο εσωτερικό του από παθολογικά αίτια.

Η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη και ουσιαστικά είχε μείνει μόνο ο σκελετός.

Μάλιστα ένας από τους δράστες τον «κλώτσησε» με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το κεφάλι, ωστόσο, συνέχισε να ψάχνει το εσωτερικό του σπιτιού για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Αναλυτικότερα, στις 10 Απριλίου 2017 οι δράστες είχαν εντοπίσει μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Ηχούς στο Π. Φάληρο τη σορό ενός 83χρονου, ο οποίος φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Από την εξέταση του χώρου από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα ενός 33χρονου Ρουμάνου σεσημασμένου για κλοπές. Ο ίδιος και οι δύο Έλληνες συνεργοί του, ηλικίας 45 και 50 χρόνων, είχαν μπει δύο φορές στο συγκεκριμένο σπίτι, παρότι ο ένοικος βρισκόταν νεκρός στο εσωτερικό του.

Η σπείρα στόχευε οικίες οι οποίες είτε ήταν ακατοίκητες, είτε σφραγισμένες για διάφορους λόγους. Κάπως έτσι είχαν επιχειρήσει να μπουν και στο σφραγισμένο διαμέρισμα ηλικιωμένου άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στις 5 Απριλίου 2017, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί ήταν στον 6ο όροφο.

Μετά τη σύλληψή τους έχουν διαπιστωθεί τρεις διαρρήξεις, δύο απόπειρες διάρρηξης και μία υπεξαίρεση. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Το Κυβερνείο αναβιώνει- Το μνημόνιο συνεργασίας και η επόμενη μέρα για το «Παλατάκι»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Το Κυβερνείο αναβιώνει- Το μνημόνιο συνεργασίας και η επόμενη μέρα για το «Παλατάκι»

Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Βουλής των Ελλήνων, Υπερταμείου και ΕΤΑΔ - Η ιστορία του Κυβερνείου γνωστό ως το «Παλατάκι» της Θεσσαλονίκης
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ