Αύριο και τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων σε Λέσβο και Χίο

Αύριο και τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων σε Λέσβο και Χίο Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ αντίστοιχα, των διευθύνσεων δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και Χίου, που αναβλήθηκαν λόγω σεισμών και ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα, 3 Ιουλίου.


Οι βαθμοί και τις δύο ημέρες, θα ανακοινωθούν περί την 1 το μεσημέρι.


Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι (ΕΠΑΛ και ΓΕΛ την αντίστοιχη μέρα) θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τους κωδικούς τους.


Επίσης, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας «οριστικοποίηση»), μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουλίου, όπως όλοι οι υποψήφιοι, και η προθεσμία είναι αποκλειστική, αφού μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.


Τέλος, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι μεριμνά για την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης, προκειμένου να αποδοθεί ειδικό ποσοστό θέσεων αριθμού εισακτέων για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις κατά περίπτωση δυσμενείς συνθήκες που υπέστησαν λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM