Συνελήφθη 72χρονος στον Πειραιά που ασκείτο στην σκοποβολή από το μπαλκόνι του

Συνελήφθη 72χρονος στον Πειραιά που ασκείτο στην σκοποβολή από το μπαλκόνι του Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 72χρονου στον Πειραιά, που από το μπαλκόνι του σπιτιού του ασκείτο στην σκοποβολή, με ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,22 mm, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙΑΣ.

Ο συλληφθείς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, είχε τοποθετήσει στα κάγκελα του μπαλκονιού του, μια ξύλινη επιφάνεια, προκειμένου με το πιστόλι να ασκείται στη σκοποβολή.

Μάλιστα, μία από τις βολίδες του πιστολιού διαπέρασε το διαχωριστικό τζάμι μπαλκονιού γειτονικού διαμερίσματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του 72χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια, ένα περίστροφο, δεκαεννέα κυνηγετικά όπλα, μονόκαννα και δίκανα, δύο καραμπίνες, είκοσι άδειες κατοχής κυνηγετικού όπλου, ένας σιγαστήρας πιστολιού, εξακόσια τριάντα εννέα φυσίγγια πυροβόλου όπλου, εκατόν επτά φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, εικοσιτέσσερις κάλυκες, ένα ξίφος, ένα τσεκούρι, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής, έξι γεμιστήρες, έντεκα μαχαίρια, χρηματικό ποσό 500 ευρώ και 394 δολαρίων και σαράντα επτά χρυσές λίρες.

Από την έρευνα της ασφάλειας προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος κατείχε παράνομα δύο από τα προαναφερόμενα κυνηγετικά όπλα, τέσσερα πιστόλια, καθώς και το περίστροφο.


Ο 72χρονος, με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ