Πάτρα: Πορεία κατά της ανεργίας στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου (live εικόνα)

Πάτρα: Πορεία κατά της ανεργίας στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου (live εικόνα) Facebook Twitter
0

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία που έχει οργανώσει ο δήμος Πατρέων κατά της ανεργίας και με κεντρικό σύνθημα: «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα». Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας και έχει ως τελικό προορισμό, τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

 

Οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς τη γέφυρα, μέσω της οδού Πανεπιστημίου και του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, στην περιοχή του Ρίου, ενώ αναμένεται να φθάσουν στο προορισμό τους, περίπου στις 11:00 το πρωί.

 

Η Τροχαία λαμβάνει μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ όπως ανακοινώθηκε από την «Γέφυρα ΑΕ», όταν οι διαδηλωτές φθάσουν στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: αρχικά αναμένεται η διακοπή και η εκτροπή της κυκλοφορίας προς το πορθμείο για το ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο και στη συνέχεια για το ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο.

 

Επίσης, λόγω της παρουσίας πεζών στο κατάστρωμα της γέφυρας καθ όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης, η Τροχαία θα διακόπτει την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας που θα επηρεάζεται.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ