Συναγερμός στο Μεταξουργείο - Συνελήφθη ένοπλος που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα

Συναγερμός στο Μεταξουργείο - Συνελήφθη ένοπλος που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα Facebook Twitter
Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα
1

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευή στην περιοχή του Μεταξουργείου, όταν ένας ένοπλος ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα, ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο για πυροβολισμούς που προηγήθηκαν. Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, ο άνδρας παραδόθηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 10 το βράδυ. 

Όλα ξεκίνησαν από συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων ατόμων που σημειώθηκε νωρίτερα στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν. Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, συνεπλάκη έξω από το σπίτι του με άλλους τρεις, οι οποίοι τον χτύπησαν. Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και κατέβηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα για να τους απειλήσει.

Την ώρα εκείνη όμως, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που πήγαινε να ελέγξει καταγγελία για κλοπή. Ο ένοπλος, μόλις είδε τους αστυνομικούς έτρεξε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν πιθανότατα μεθυσμένος. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ανταλλαγή πυροβολισμών.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που κύκλωσαν το σπίτι και άρχισαν διαπραγματεύσεις οι οποίες κατέληξαν στην παράδοσή του.

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, ο άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι αλβανικής υπηκοότητας, βγήκε άοπλος από το σπίτι και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, ενώ η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία ήταν ταμπουρωμένος, βρέθηκε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας.

 

  

Αρχικές πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώθηκαν έκαναν λόγο για μία όμηρο. Μία κοπέλα με την οποία, κατά πληροφορίες, έχει σχέση και ήταν μαζί του στο σπίτι, οδηγείται επίσης στο αστυνομικό τμήμα.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM