Συνεργείο της ΕΥΔΑΠ πήγε σε βουλωμένα φρεάτια στο Μενίδι και τα βρήκε γεμάτα ναρκωτικά

Συνεργείο της ΕΥΔΑΠ πήγε σε βουλωμένα φρεάτια στο Μενίδι και τα βρήκε γεμάτα ναρκωτικά Facebook Twitter
1

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, το οποίο πήγε να ελέγξει βουλωμένα φρεάτια στο Μενίδι, στην περιοχή της Αύλιζας,- όπου έπεσε νεκρός από σφαίρα ο 11χρονος Μάριος-, και βρήκε μέσα μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», μόλις οι τεχνικοί έφτασαν σε τρία φρεάτια της οδού Σαμαρίνας και άνοιξαν τα καπάκια, διαπίστωσαν ότι η βασική αιτία για το βούλωμά τους ήταν οι πολλές σακούλες με ναρκωτικά που κάποιοι είχαν κρύψει μέσα σε αυτά.

Κάτοικοι ανέφεραν ότι επρόκειτο για περίπου 40 στεγανοποιημένες σακούλες, με ναρκωτικά βάρους ενός κιλού η κάθε μία.

Η εφημερίδα γράφει,  ότι όταν οι υπάλληλοι προσπάθησαν να βγάλουν τις σακούλες για να ξεβουλώσουν τα φρεάτια, διακινητές της περιοχής που τους είδαν, άρχισαν να τους βρίζουν και να τους πετούν ποτήρια και μπουκάλια.

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία, οι διακινητές είχαν προλάβει να εξαφανίσουν όλα τα σακουλάκια και να τα μεταφέρουν σε άλλο σημείο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινήσεις

Ελλάδα / Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινίσεις

«Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε», είχε γράψει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
NEWSROOM