Kέρκυρα: Πρωτοφανής υπόθεση με Γερμανίδα που διακινούσε ανήλικους αλλοδαπούς με τα διαβατήρια των παιδιών της

Kέρκυρα: Πρωτοφανής υπόθεση με Γερμανίδα που διακινούσε ανήλικους αλλοδαπούς με τα διαβατήρια των παιδιών της Facebook Twitter
0

Πρωτοφανής υπόθεση διακίνησης ανηλίκων αλλοδαπών αποκαλύφθηκε στην Κέρκυρα, χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας γερμανίδα με τουρκική καταγωγή η οποία συνόδευε δυο αδελφάκια με τα διαβατήρια των δικών της παιδιών.

Η απάτη ξεσκεπάστηκε όταν ο αστυνομικός που έλεγξε τα χαρτιά πρόσεξε ότι προορισμός της 40χρονης και των δυο ανήλικων, ενός κοριτσιού 12 ετών και ενός αγοριού 6 ετών, δεν ήταν η Γερμανία αλλά η Γαλλία. Όταν προχώρησε την έρευνα για τα στοιχεία των παιδιών, διαπίστωσε ότι ο πατέρας τους είχε δηλώσει στη Γερμανία αρπαγή από την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία είχε φύγει από τη Γερμανία μαζί με τα παιδιά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τη γυναίκα για αρπαγή ανηλίκων, όμως όταν ρώτησαν το κοριτσάκι, εκείνο απάντησε αρχικά ότι είναι από την Τυνησία και στη συνέχει από το Αφγανιστάν.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα χαρτιά ανήκαν στα παιδιά της 40χρονης, η οποία όμως τα χρησιμοποιούσε για να διακινεί ανηλίκους. Τώρα ερευνάται αν έχει διακινήσει κι άλλα παιδιά στην Ευρώπη με ενημέρωση σε Ιντερπόλ και Europol. Η βιολογική μητέρα των παιδιών φέρεται να εντοπίστηκε σε κάποια δομή στην Ελλάδα.

Σε βάρος της 40χρονης, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διευκόλυνση εξόδου μη νόμιμων αλλοδαπών από τη χώρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ελλάδα / Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ο κτηνοτρόφος υποστήριξε πως το θύμα πήγε να τον κλέψει - "Μαζί με άλλα τρία άτομα πήγαν να τον εκδικηθούν, γιατί είχε ασελγήσει σε βάρος μια ανήλικης κοπέλας" αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας του 45χρονου
NEWSROOM
Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης ανήμερα της δολοφονικής επίθεσης στον πατέρα του

Ελλάδα / Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης ανήμερα της δολοφονικής επίθεσης στον πατέρα του, Γρηγόρη

Ο πατέρας του, Γρηγόρης Λαμπράκης, δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 22 Μαΐου 1963 στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να αφήσει την τελευταία του πνοή στις 27 Μαΐου.
NEWSROOM
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί βιντεοσκοπούσε την δίκη Κασιδιάρη

Ελλάδα / Σε ισχύ ο νέος ποινικός κώδικας: Θα εκτίσει τρεις μήνες φυλακή 57χρονος που βιντεοσκοπούσε τη δίκη Κασιδιάρη

Τιμωρήθηκε με 24 μήνες φυλάκιση - Η έφεση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα - Αντί για τρεις μήνες φυλακή μπορεί να επιλέξει κοινωνική υπηρεσία - Του επιβλήθηκε και πρόστιμο 20.000 ευρώ
NEWSROOM