Η περιπέτεια ενός άνδρα που τον τσίμπησε οχιά στην Καβάλα

Η περιπέτεια ενός άνδρα που τον τσίμπησε οχιά στην Καβάλα Facebook Twitter
1

Οχιά τσίμπησε καβαλιώτη, κάτοικο χωριού στην περιοχή, την ώρα που καθάριζε τα χόρτα του κήπου του. Το φίδι τσίμπησε τον άνδρα στο χέρι και αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός. Όμως, καθώς ήταν Σάββατο (στις 6 Μαΐου), το φαρμακείο ήταν κλειστό και δεν ήταν δυνατό να βρεθεί αντιοφικός ορός. Συγκεκριμένα, δεν ήταν σε υπηρεσία η Διευθύντρια του Φαρμακείου ώστε να δώσει την εντολή να χορηγηθεί ο ορός και να υποδείξει το πού βρίσκεται.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, ο διοικητής του Νοσοκομείου Αναστάσιος Καρασαββόγλου ενημερώθηκε για την εξέλιξη και μετέβη ο ίδιος στο φαρμακείο για να βρεθεί ορός. Όμως και πάλι το φάρμακο δεν βρέθηκε, με αποτέλεσμα ο ασθενής να οδηγηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μετά την «περιπέτεια» που πέρασε, του χορηγήθηκε ο αντιοφικός ορός και του παρασχέθηκαν όλες οι απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Εφημερίδα Νέα Εγνατία ο κ. Καρασαββόγλου, ο οποίος πρόσθεσε: «Ήταν μια άτυχη στιγμή. Δυστυχώς δεν εφημέρευε το φαρμακείο. Ο συμπολίτης μας ήρθε στο νοσοκομείο μεσημέρι Σαββάτου. Το συμβάν έρχεται να αναδείξει πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει εκτός από την φαρμακοποιό-υπεύθυνη του φαρμακείου του Νοσοκομείου Καβάλας και άλλοι φαρμακοποιοί. Στην πρότασή μας για τον νέο Κανονισμό του νοσοκομείου μας ζητάμε την πρόσληψη 2 φαρμακοποιών. Να σημειώσω δε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε δυο αντιοφικούς ορούς στο φαρμακείο μας».

Η οικογένεια σκοπεύει να στραφεί κατά του νοσοκομείου, καθώς μία εβδομάδα μετά το περιστατικό ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με την κατάσταση να έχει επιδεινωθεί λόγω της καθυστερημένης χορήγησης του αντιοφικού. Σύμφωνα δε με την οικογένεια, στο νοσοκομείο της Καβάλας δεν υπήρχε ούτε ένας ορός για απόθεμα.

Πηγή: kavalapost.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
ζητάνε κι άλλο προσωπικό, δεν ντρέπονται.κάποιος πρέπει να τους πει ότι αυτός είναι ένας από τους ρόλους που έχουν τα επείγοντα περιστατικά, αφού τους απολύσει