Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε απεργία πείνας

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε απεργία πείνας Facebook Twitter
2

Απεργία πείνας ξεκίνησε σήμερα ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος βρίσκεται  έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος διαμαρτύρεται για την απόφαση κατάργησης του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Πριν 2 εβδομάδες περίπου ανακοινώθηκε η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου. Ο δήμαρχος έσπευσε τότε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία. Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.

Με δηλώσεις του στο protothema.gr ο κ Γκλετσος ανέφερε πως δεν θα δεχτεί να ταλαιπωρούνται 16 παιδιά και να κάνουν 60 χλμ και παραπάνω την ημέρα για να δώσουν εξετάσεις. «Καμία Τρόικα και κανένα Μνημόνιο δεν θα πατήσει πάνω στα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM