Τι λέει ο Δήμος Δάφνης για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Τι λέει ο Δήμος Δάφνης για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα από αστυνομικούς ο 52χρονος που συνελήφθη για αρπαγή, κακοποίηση και βιασμό 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.

Η υπόθεση και τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ωστόσο ορισμένες από τις αρχικές πληροφορίες που είχαν δημοσιευτεί αποδεικνύονται ανακριβείς.

Μεταξύ αυτών και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη νεαρή φοιτήτρια να ήταν εθελόντρια του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που οργανώνει ο Δήμος Δάφνης.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού καταδικάζει το αποτρόπαιο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιφέρειά του και διευκρινίζει ότι η νεαρή φοιτήτρια δεν εργαζόταν σε κοινωνικές δομές του, διαψεύδοντας τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου

«Ο Δήμος Δάφνης Υμηττού καταδικάζει το αποτρόπαιο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιφέρεια του ανάμεσα σε δημότη και σε νεαρή φοιτήτρια, το οποίο έγινε γνωστό την Πέμπτη 4-5-2017.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στη νεαρή κοπέλα και τους οικείους της.

Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και προς ενημέρωση της κοινωνίας, θέτουμε σε γνώση τωναψ μέσων μαζικής ενημέρωσης και όλων των πολιτών, ότι η νεαρή φοιτήτρια δεν εμπλέκεται με καμία μορφή εργασιακής σχέσης ή εθελοντισμού με τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν μέσω του Δήμου».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ