Απολογείται σήμερα ο 61χρονος παιδοκτόνος-Τι αναμένεται να υποστηρίξει

Απολογείται σήμερα ο 61χρονος παιδοκτόνος-Τι αναμένεται να υποστηρίξει Facebook Twitter
1

Aπολογείται σήμερα ο παιδοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της 6χρονης κόρης του Στέλλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος θα στηρίξει την υπεράσπιση του επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα  και την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει, όπως ισχυρίζεται,  τα τελευταία χρόνια.

Ο απόστρατος αστυνομικός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού, αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι όχι μόνο σκότωσε την κόρη του αλλά στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια.

Στην προανακριτική απολογία του αναφέρει ότι «για όλα φταίει η κακιά στιγμή και τα χάπια που παίρνω» ενώ υποστηρίζει ότι η κατάσταση της υγείας της Στέλλας που προκάλεσε κατάθλιψη. Μάλιστα αναφέρει ότι πριν το θάνατο της 6χρονης εκείνος είχε καταναλώσει χάπια μαζί με κρασί.

Την περασμένη Παρασκευή ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα για εξέταση από νευρολόγο ψυχίατρο υποστηρίζοντας ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Η σύζυγός του από την πλευρά της δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής και αρνείται ότι ο 61χρονος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα ενώ φέρεται να του επιτέθηκε όταν χρειάστηκε να βρεθούν τετ α τετ στην ασφάλεια. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών για να μην λάβει έκταση το επεισόδιο, Η γυναίκα εκτός από την απώλεια της κόρης της καλείται επίσης να διαχειριστεί και την άσχημα ψυχολογική κατάσταση του δίδυμου αδελφού της 6χρονης Στέλλας.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μπορώ να καταλάβω τη γυναίκα που θέλει να τον σκωτώσει με τα ίδια της τα χέρια. Δηλαδή τι τέρας πρέπει να είσαι για να επιμένεις ότι τα χάπια και η κακιά στιγμή ήταν που σε οδήγησαν να σκοτώσεις το ίδιο σου το παιδάκι και μετά να προσπαθήσεις να σκηνοθετήσεις την αρπαγή και τον φόνο από δήθεν κλέφτες. Και παρόλα αυτά ούτε μισή τύψη δε νιώθει. Τι άτυχο αυτό το πλάσμα. Ο μπαμπάς του όχι μόνο δεν το αγάπησε αλλά είναι ... Δεν ξέρω τι είναι. Είναι απίστευτα αποκρουστικός.