Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και περιύβριση νεκρού στον πατέρα της 6χρονης Στέλλας

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και περιύβριση νεκρού στον πατέρα της 6χρονης Στέλλας Facebook Twitter
0

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 61χρονος, πρώην αστυνομικός, που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 6χρονη κόρη του και πέταξε τη σορό της σε κάδο σκουπιδιών στην Αγία Βαρβάρα Αττικής. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της περιύβρισης νεκρού και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Ο παιδοκτόνος φέρεται να αρνείται πως αφαίρεσε με πρόθεση τη ζωή της εξάχρονης κόρης του και να ισχυρίζεται πως το τραγικό περιστατικό οφείλεται στο ότι την έσφιξε «λίγο παραπάνω στην αγκαλιά του».

Η υπόθεση με το τραγικό τέλος ξεκίνησε χτες το πρωί, όταν ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας όπου δήλωσε ότι εξαφανίστηκε η κόρη του, η οποία είχε και κινητικά προβλήματα, και φοβόταν ότι είχε πέσει θύμα αρπαγής. 

Η μικρή Στέλλα Εικοσπεντάκη βρέθηκε νεκρή σε κάδο απορριμάτων, στην Αγία Βαρβάρα, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM