Λάρισα: Διαρροή φυσικού αερίου σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης

Λάρισα: Διαρροή φυσικού αερίου σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης Facebook Twitter
onlarissa.gr
0

Λάρισα: Διαρροή φυσικού αερίου σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης Facebook Twitter
onlarissa.gr

 

Διαρροή φυσικού αερίου από σπασμένο αγωγό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Λάρισας, γεγονός που οδήγησε στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής και όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο αγωγός του φυσικού αερίου έσπασε κατά τη διάρκεια έργων που πραγματοποιούσε συνεργείο της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η αστυνομία να αποκλείσουν δύο κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 

 

Σημειώνεται, ότι η ζημιά αποκαταστάθηκε λίγη ώρα αργότερα και τέθηκε σε λειτουργία το συγκεκριμένο τμήμα του αγωγού από την Υπηρεσία Διαχείρισης Δικτύου και Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM