Κατέστρεψαν επτά ακυρωτικά μηχανήματα στην Ομόνοια

Κατέστρεψαν επτά ακυρωτικά μηχανήματα στην Ομόνοια Facebook Twitter
2

Επτά ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου έσπασε ομάδα άγνωστων ατόμων, στις 16.10 το απόγευμα, στο σταθμό του Μετρό Ομόνοιας.
Οι δράστες μετά τις φθορές στα μηχανήματα τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.


Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας, από διάφορες συλλογικότητες, με αίτημα την δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Η συγκέντρωση ήταν στις 12 το μεσημέρι στο Μοναστηράκι και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία μέχρι την πλατεία Συντάγματος, όπου οι διαδηλωτές διαλύθηκαν ήσυχα γύρω στις 15.30.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Απαράδεκτες ενέργειες απο τούς γνωστούς-άγνωστους βανδαλιστές,παρ΄όλα αυτά οφείλω να προσθέσω οτι αυτά τα μηχανήματα δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν ποτέ σωστά με τη σημερινή δομή του κράτους στη χώρα.Υπέρογκα έξοδα για ενα project το οποίο δεν θα ευδοκιμήσει δυστυχώς με τη σημερινή κατάσταση.Προτιμότερο ήταν να επενδυθούν τα ποσά αυτά για άλλες ανάγκες τις χώρας που επείγουν πολύ περισσότερο.
Μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και να φυλάει η Αστυνομία (sic) τους σταθμούς του μετρόhttp://www.lifo.gr/now/greece/137588θα έχουν διαλυθεί τελείως. Εν τω μεταξύ σημειώστε ότι το σημερινό περιστατικό συνέβη αφούα) είχε πραγματοποιηθεί, όπως λέει το άρθρο, νωρίτερα συγκέντρωση και πορεία από τους ίδιους τους δράστεςβ) απόπειρα "εφόδου" στο Μαξίμουhttp://www.lifo.gr/now/greece/139326Μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πήρε μυρουδιά στην ΕΛ.ΑΣ. για να δράσει προληπτικά/αποτρεπτικά;