Συλλήψεις για όπλα, ναρκωτικά και πλαστά έγγραφα σε δομές παραμονής μεταναστών και προσφύγων

Συλλήψεις για όπλα, ναρκωτικά και πλαστά έγγραφα σε δομές παραμονής μεταναστών και προσφύγων Facebook Twitter
1

Στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις πραγματοποιήθηκαν, από στελέχη της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, σε δομές παραμονής μεταναστών και προσφύγων αρμοδιότητας τους.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι επιχειρήσεις αυτές είχαν ως σκοπό την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, καθώς και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες δραστηριότητες. Στο σύνολό τους, πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων των εισαγγελικών Αρχών σε δομές στη Μόρια της Λέσβου, στη Σούδα της Χίου και στο Βαθύ της Σάμου.


Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών αυτών επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν το τελευταίο 48ωρο, συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα για διάφορα αδικήματα, ενώ πραγματοποιήθηκαν και έξη προσαγωγές.


Ειδικότερα συνελήφθησαν:
Οκτώ άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Πέντε άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ένα άτομο για παραβίαση των περιοριστικών όρων διαμονής.
Ένα άτομο για ψευδή δήλωση στοιχείων.
Και ένα άτομο για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.


Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, μεταλλικές και ξύλινες ράβδοι, μαχαίρια, ένα πριόνι, κατσαβίδια, μια μεταλλική λεπίδα, γεωργικά εργαλεία και διάφορα άλλα αιχμηρά αντικείμενα, αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες χασίς καθώς και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια