Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα Facebook Twitter
0

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το Πάσχα ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, προτείνει συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ για τη λειτουργία των καταστημάτων την περίοδο πριν από την εορτή του Πάσχα, ενώ την Κυριακή 9 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 6 Απριλίου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, η αγορά θα λειτουργεί με πασχαλινό ωράριο και από την Τρίτη 18 Απριλίου επανέρχεται το ωράριο στους γνώριμους ρυθμούς λειτουργίας.

Σύμφωνα με την πρόταση της ομοσπονδίας, τις καθημερινές προτείνεται συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και το ίδιο προτείνεται και για τις ημέρες από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ για τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο που προτείνεται είναι από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Τέλος, για το Μεγάλο Σάββατο προτείνεται  από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Διευκρινίζεται ότι θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται διαφορετική ώρα πρωινής έναρξης, όπου αυτή ισχύει, ενώ παραμένει η δυνατότητα στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους να προτείνουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της περιοχής ευθύνης τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ελλάδα / Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στη 17χρονη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του
LIFO NEWSROOM
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διαμαρτυρίας των αγροτών

Ελλάδα / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διαμαρτυρίας των αγροτών

Έχοντας μαζί τους πανό που φέρουν συνθήματα με τις λέξεις «Daniel», «Πανώλη» και «Ευλογιά», οι αγρότες που έχουν ταξιδέψει από διάφορα μέρη της Ελλάδας, έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Στην Ευελπίδων η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Ανάμεσά τους και ο 46χρονος ρασοφόρος

Ελλάδα / Στην Ευελπίδων η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Ανάμεσά τους και ο 46χρονος ρασοφόρος

Σημειώνεται πως ο 46χρονος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» και φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στην εκκλησία
LIFO NEWSROOM