Κάτοικος στη Νέα Κίο κάλυψε το σπίτι του με μια τεράστια ελληνική σημαία

Κάτοικος στη Νέα Κίο κάλυψε το σπίτι του με μια τεράστια ελληνική σημαία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
3

Έκπληκτοι μπροστά στο θέαμα της τεράστιας ελληνικής σημαίας έξω από ένα σπίτι έμειναν σήμερα οι κάτοικοι στη Νέα Κίο Αργολίδος.

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος, κάτοικος της Νέας Κίου, κάλυψε το σπίτι του με 130 τετραγωνικά μέτρα Ελληνικής Σημαίας,  όντας ο ίδιος εκπρόσωπος των «Φίλων της Σημαίας Νέας Κίου». 

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο argonafplia.gr, η ενέργεια είναι απάντηση στις ενέργειες του Ερντογάν αλλά και τουρκικών εφημερίδων που δημοσιεύουν χάρτες με τουρκική την Ελληνική επικράτεια. «Όσο περνάει ο χρόνος θα μεγαλώνει. Έφτιαξα μια σημαία τουλάχιστον να καλύψω το σπίτι μου κι ας ευχηθούμε πως όλοι οι Έλληνες θα κάνουν αυτές τις ενέργειες για να τους αποδείξουμε ότι η Ελλάδα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει», σχολίασε ο κ. Αθανασόπουλος. 

Το θέαμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό μιας και η τεράστια Σημαία φαίνεται από πολύ μακριά.

Κάτοικος στη Νέα Κίο κάλυψε το σπίτι του με μια τεράστια ελληνική σημαία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 
Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Η επετειος του 1821 ειναι γεματη απο ιστορικες μνημες. Περαν του μεγιστου Θεοδωρου Κολοκοτρωνη,ο οποιος κατεχει δικαιως την πρωτη θεση ,τα ονοματα του Νικηταρα και του Καραισκακη ξεχωριζουν στο μυαλο μου. Δυο χαρακτηρες εντελως αντιθετοι.Στα δευτερευοντα,ομως.Ο απολυτα αγνος,ανιδιοτελης,ευσεβης και εντιμος Νικηταρας,ο ατρομητος πολεμαρχος,που απεκληθη δικαιως "τουρκοφαγος".Ο ανθρωπος πυ εδωσε τα παντα στην πατριδα χωρις ποτε να ζητησει το παραμικρο απο αυτην.Πεθανε ζητιανος.Ο αμφιλεγομενος,ηδονιστης και "βρωμοστομος"Καραισκακης.Ο οποιος υπηρετησε τον Αλη Πασα,,αλλαξε πλευρες,και εχει αρκετα σκοτεινα σημεια στην ιστορια του.Απο την ωρα,ομως,που ξεσπασε η επανασταση,αναδειχθηκε σε εναν απο τους μεγαλυτερους ελληνες οπλαρχηγους.Σωστο λιονταρι και τρομος για τους Οθωμανους..Πεθανε δολοφονημενος ,κατα πως φαινεται,απο ελληνα στην μαχη το Φαληρου.Στη μνημη του Νικηταρα και του Καραισκακη,λοιπον.Τους θυμομαστε πολυ συχνα,ειδικα τετοιες μερες.Μας λειπουν.Πολυ.https://www.youtube.com/watch?v=O3XiilRZebwhttps://www.youtube.com/watch?v=YD1QyE1eJhg
Μη βγάλει ένας άνθρωπος την σημαία της χώρας του στο σπίτι, αμέσως όλοι να τον κράξουν. Έλεος πια. Ναι δεν λέω, τραβηγμένο και περισσότερο για να "δειχτεί" ο ιδιοκτήτης όσον αφορά το μέγεθος της σημαίας αλλά ως εκεί.