«Δοξολογούμε τον Θεό», δήλωσε ο αθώος πλέον ηγούμενος Εφραίμ

«Δοξολογούμε τον Θεό», δήλωσε ο αθώος πλέον ηγούμενος Εφραίμ Facebook Twitter
Ο ηγούμενος της Εφραίμ Μονής Βατοπεδίου και ο μοναχός Αρσένιος στο Εφετείο Αθηνών. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αθώωσε όλους τους κατηγορούμενους που εμπλέκονταν στην υπόθεση υπόθεση των ανταλλαγών του ελληνικού δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
1

Με ευχές, δοξολογίες και αγκαλιές υποδέχτηκαν οι δεκάδες ιερωμένοι και πιστοί τη λήξη της συνεδρίασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εξέδωσε το πρωί αθωωτική απόφαση για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Με τελευταία παρεμπίπτουσα απόφαση του δικαστηρίου, με την οποία αποφασίστηκε η άρση της δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων κατηγορουμένων, το ακροατήριο ξέσπασε σε αγκαλιές και χειροκροτήματα, φωνάζοντας: «Άξιος ο γέροντας», αλλά και «Χριστός ανέστη».

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο ηγούμενος Εφραίμ δήλωσε: «Ευχαριστούμε το Θεό και την Παναγία για την αίσια έκβαση της υποθέσεως και όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν, την Εκκλησία και τους νομικούς μας συμβούλους. Τους ευχαριστούμε και δοξολογούμε το Θεό».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια