Menelaos Myrillas / SOOC
Menelaos Myrillas / SOOC

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο καταζητούμενος Αρτέμη Σώρρας όπως υποστήριξε σήμερα ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας ο οποίος βρέθηκε στα Δικαστήρια της Πάτρας και άσκησε έφεση σε βάρος της απόφασης που καταδικάζει τον πελάτη του και την σύζυγό του σε 8 χρόνια φυλάκισης. Ο δικηγόρος έκανε και αίτηση αναίρεσης του μη ανασταλτικού αποτελέσματός της απόφασης.

 

«Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό», είχε αναφέρει ο δικηγόρος του σε ανακοίνωση μετά την καταδίκη του Σώρρα.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε νωρίτερα σήμερα στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1» ο κος Νουλέζας, ο Σώρρας δεν εμφανίζεται επειδή δέχεται σοβαρές απειλές για τη ζωή του. 

 

Ο δικηγόρος είπε επίσης πως δύο φορές έχει δεχτεί «επίθεση δολοφονική, δηλαδή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι αρχηγός πολιτικού φορέα και αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχε πάρει τόσο μεγάλη ποινή».


«Αν και δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να απαντήσω και ακόμη κι αν γνώριζα που βρίσκεται δεν θα σας το αποκάλυπτα, σας λέω ότι δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κρύβεται, να είναι φυγόποινος. Θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία αύριο που αφορά την αίτηση αναστολής εκτέλεσης πρωτόδικης καταδικαστικής του άρθρου 7 του κώδικα ποινικής δικονομίας, και δεν εμφανίζεται γιατί δεν είναι απαραίτητη, αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία και επίσης δέχεται απειλές και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του», δήλωσε.