Ημαθία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά

Ημαθία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.
0

Σπείρα που έκλεβε φορτηγά, τα αποσυναρμολογούσε και πωλούσε εξαρτήματά τους, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Βέροιας.

Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 5 ατόμων, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες χρησιμοποιούσαν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε περιοχή της Ημαθίας, όπου μετέφεραν τα φορτηγά οχήματα που αφαιρούσαν και με τη χρήση ειδικών εργαλείων τα αποσυναρμολογούσαν. Στη συνέχεια τα τμήματα και τα εξαρτήματα των οχημάτων είτε τα χρησιμοποιούσαν στα δικά τους οχήματα, είτε τα πωλούσαν.


Σε αιφνιδιαστική έρευνα των αστυνομικών στην αποθήκη, εντοπίσθηκαν τμήματα και εξαρτήματα οχήματος, που είχαν αφαιρέσει πριν από 10 μέρες από περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την κοπή των οχημάτων.

Ημαθία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.

  

Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε τυχόν άλλα παρόμοια αδικήματα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ημαθία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά Facebook Twitter
Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM